Shapeful

Att ta sig fram genom sjukdom

Jag vill kapa omgivningen, bara sparka ut det negativa och suga in allt det fina som finns för förtjänar jag inte det?
image

Min sjukskrivning blev förlängd året ut, vi pausar i planeringen och stannar upp för att andas och läka.
Läkaren var stolt över hur stadigt jag i själva verket är trotts alla motgångar och jag insåg det just där och då att jag står tamefan, jag andas och jag har förbannat med kämparglöd i mig.

Planering på MVC idag och jag känner mig trygg, nu ska de gå frammåt, nu tar vi ett steg framför den andra MEN jag tillåter mig själv att sörja mellan varven för det är precis den känslan som sköljer över mig nu som då.  Sorg.

Har förlorat ett liv & har förlorat min hälsa… till något så ont.

image

Jag är tacksam för att jag har min familj trots mil, jag är tacksam att jag har min son som ger varje dag en mening, jag är tacksam för min andra halva finns, håller min hand & står vid mig genom allt, och jag är tacksam över dem få men sanna vännerna som har stigit fram för nu märker man av dem starkaste stjärnorna då mörkret faller på.

Försöker nu ta varje dag som den kommer men ser fram emot semestern vi ska åka på nästa vecka.
Jag har planerat sjukdommen runt min semestervecka för jag ska fanimej hem, hem till kramar, kärlek och styrka!

image

Vitlöksbröd, tv & smärtstillande.
Imorgon är det fredag, vi har överlevt ännu en vecka! :mrgreen:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats