Shapeful

vinden är med mig!

Hej du assköna dag!
Du har varit på min sida och gjort den mer är magisk samt perfekt!

image

Imorse efter dylans lämning så begav jag mig för möte, vilket gav mer än positiva besked och jag ska nu börja jobba samt träna nästa vecka!
kunde inte tro de var sant då jag gick därifrån, efter alla år som mammaledig, studerande och sjukskriven så är jag äntligen ute på arbetsmarknaden och fick napp på en gång!

stuttsade glatt till dylans dagis, stuttsade på lyckomoln!
Påvägen hem så bestämde vi oss för att plocka löv i alla dess olika färger för att sen göra en färggrann tavla 😀 höstpyssel är ett måste tycker jag!

image

Firade dom goda beskeden med festmåltid bestående av strips, bea och en god köttbit, grabbarna jublade glatt åt matvalet!

lyckan bestod inte länge för efter ett kort vanligt samtal med dylan så berättade han något för mig som gjorde mig lite arg, besviken.
någon har lurat i han massa dumt, som endel saker han inte får göra och personer han inte får träffa..  jag satt i en chockbubbla ett tag innan jag fick förklara att man inte ska lyssna på dumheter vissa säger, att han får bestämma själv vad han vill göra och vem han vill träffa nu som i framtiden 🙂

Efter middagen klädde vi på oss varmt och begav oss till Lekparken 😄
Tant sandra och Tant Ellie kom förbi o busen var otroliga!

image

image

image

Avslutade kvällen med 3 timmars prat och skratt med mina pinglor!
ljus, filtar, höstväder – mer än underbart!

ser så fram emot vår tjejhelg som kommer bli kanoners!

är helt slut efter denne dag, öm hals och frusen kropp som en varm dusch botat – nu sömn för imorgon är en ny helt fantastisk dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats